COD4 server

Everything about our W:ET servers. New ideas, wishes are welcome.
N!tmod, Trickjump, Jaymod, Sniper N!tmod, Headshot ETPro.

Would you play on a CoD4 server if we had one?

Yes
48
35%
No
88
65%
 
Total votes : 136

COD4 server

Postby ETc|GammaRay » 07 Jun 2009, 19:31

Hi all,

I wanted to ask you (particularly leaders) if it's possible to make a COD4 server. I know that there was one a year ago, but i want to know if it's possible or no to make one atm.

GammaRay


// w00t: I added a pool.
no World Order !!!!!

Image
User avatar
ETc|GammaRay
ETc| Member
 
Posts: 339
Joined: 13 Mar 2009, 19:38
Cash on hand: 0.00
Location: France

Re: COD4 server

Postby Alone » 08 Jun 2009, 09:25

i think it depends on how many members are intrested in it.
Image
User avatar
Alone
 
Posts: 278
Joined: 03 Apr 2009, 21:21
Cash on hand: 0.00

Re: COD4 server

Postby ETc|Goza... » 08 Jun 2009, 16:46

Got time only for WOLF ... and not always ... so NO =)
User avatar
ETc|Goza...
ETc| Member
 
Posts: 793
Joined: 15 Feb 2009, 15:08
Cash on hand: 0.00

Re: COD4 server

Postby ETc|GammaRay » 10 Jun 2009, 14:47

kk i think it'll be no,

but i totally agree, 'cos i think that at start, the clan has been created to play ET and not COD4. ;) :P

anyway, doesn't matter :lol: ;)
no World Order !!!!!

Image
User avatar
ETc|GammaRay
ETc| Member
 
Posts: 339
Joined: 13 Mar 2009, 19:38
Cash on hand: 0.00
Location: France

Re: COD4 server

Postby ETc|#.Jay.# » 10 Jun 2009, 16:05

we had 3 months long a Cod 4 Server and on our ETServer we had an banner with IP.... Nobody was using it, Maybe 3 guys not more...
Image
User avatar
ETc|#.Jay.#
ETc| Member
 
Posts: 1535
{ IMAGES }: 373
Joined: 25 May 2008, 22:01
Cash on hand: 130,234.00
Bank: 0.00
Location: Germany

Re: COD4 server

Postby ETc|^SerDrake » 10 Jun 2009, 17:46

.
Last edited by ETc|^SerDrake on 04 Dec 2016, 19:21, edited 1 time in total.
User avatar
ETc|^SerDrake
ETc| Member
 
Posts: 1448
Joined: 24 Apr 2009, 23:12
Cash on hand: 751.00

Re: COD4 server

Postby ETc|GammaRay » 12 Jun 2009, 19:16

np mates, i understood it is no for a CoD4 server :mrgreen:

anyway, i'll still play on others 8-)
no World Order !!!!!

Image
User avatar
ETc|GammaRay
ETc| Member
 
Posts: 339
Joined: 13 Mar 2009, 19:38
Cash on hand: 0.00
Location: France

Re: COD4 server

Postby ETc|Laguna » 26 Jun 2009, 15:06

I prefur a q3a server xD
Image
User avatar
ETc|Laguna
ETc| Member
 
Posts: 438
Joined: 19 May 2009, 13:18
Cash on hand: 0.00
Location: Netherlands

Re: COD4 server

Postby ETc|#.Jay.# » 26 Jun 2009, 17:01

ETc|Laguna wrote:I prefur a q3a server xD



we are a ET clan :P

we have only 2 privat Left4deadserver and only for guys that are in teamspeak :P
Image
User avatar
ETc|#.Jay.#
ETc| Member
 
Posts: 1535
{ IMAGES }: 373
Joined: 25 May 2008, 22:01
Cash on hand: 130,234.00
Bank: 0.00
Location: Germany

Re: COD4 server

Postby ETc|GammaRay » 28 Jun 2009, 19:20

ETc|Laguna wrote:I prefur a q3a server xD


ahah why not for me , but not possible as well.
no World Order !!!!!

Image
User avatar
ETc|GammaRay
ETc| Member
 
Posts: 339
Joined: 13 Mar 2009, 19:38
Cash on hand: 0.00
Location: France

Re: COD4 server

Postby *0P*.! » 11 Jul 2010, 14:09

I dont have Cod4 and i dont buy it. So no i dont play it. I play only ET :D
ETc|clan forever
User avatar
*0P*.!
ETc| Member
 
Posts: 936
Joined: 28 Oct 2009, 11:04
Cash on hand: 0.00

Re: COD4 server

Postby inku » 03 Aug 2011, 17:48

maybe Team Fortress. but not shure, can my notebook play this game or not
ETc|Super Mario
inku
 
Posts: 57
Joined: 16 Nov 2010, 11:16
Cash on hand: 0.00


Return to Wolfenstein Enemy Territory

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron