create shortcut on desktop To ETc server

All things related to Enemy Territory game. Maps, mods, scripts etc.

create shortcut on desktop To ETc server

Postby A^n00bess » 04 Aug 2009, 10:26

How to make ET Shortcut For ETc.....when I press on ET icon is connecting to ETc





sorry for my english Or

sori for may inglish :D :D :D :lol:
please help me i know you know Coz You smart
Last edited by A^n00bess on 05 Sep 2009, 21:50, edited 1 time in total.
User avatar
A^n00bess
 
Posts: 11
Joined: 07 Jun 2009, 20:36
Cash on hand: 0.00

Re: For Jay

Postby ETc|#.Jay.# » 04 Aug 2009, 14:25

rightclick on the shortcut with mouse and then preferences, now look in my screenshot, the blue marked you need to add there.
Attachments
shortcut.jpg
shortcut.jpg (146.98 KiB) Viewed 9320 times
Image
User avatar
ETc|#.Jay.#
ETc| Member
 
Posts: 1657
{ IMAGES }: 506
Joined: 25 May 2008, 22:01
Cash on hand: 84,742.00
Bank: 0.00
Location: Germany

Re: For Jay

Postby A^n00bess » 04 Aug 2009, 15:01

Thank you mannnn
:D :D :) :)
User avatar
A^n00bess
 
Posts: 11
Joined: 07 Jun 2009, 20:36
Cash on hand: 0.00

Re: For Jay

Postby ETc|Dipl Ing dEI mUDDER » 04 Aug 2009, 17:29

nice! didnt know that one. I`ll 4 ever remain a noob! :P
Image
User avatar
ETc|Dipl Ing dEI mUDDER
ETc| Member
 
Posts: 4169
Joined: 08 Feb 2009, 12:47
Cash on hand: 0.00
Location: Gelnhausen, Germany

Re: Shortcut for ETc

Postby ETc|w00t! » 20 Aug 2009, 23:52

Moved to ET and sticked.
And I was thinking about adding a button in ET menu called 'create shortcut on desktop' or something, I'll add that to client-side wishlist.
User avatar
ETc|w00t!
ETc| Member
 
Posts: 177
Joined: 09 Mar 2009, 21:17
Cash on hand: 0.00
Location: Afghanistan

Re: Shortcut for ETc

Postby QpiD » 02 Sep 2009, 10:44

One noobie question from someone who have no IT skill at all lol

Is it possible in the shortcut to put the IP + resolution so he doesnt open with low resolution :) ?
Image

Xfire: qp1d3

nemo saltat sobrius
User avatar
QpiD
ETc| Member
 
Posts: 1467
Joined: 21 Apr 2009, 19:55
Cash on hand: 20,600.00
Location: always moving

Re: Shortcut for ETc

Postby AfeeRoumee » 02 Sep 2009, 11:25

+set r_mode "x"


x = 4 for 800x600
x = 5 for 1024x768
x = 6 for 1152x864
x = 7 for 1280x1024
x = 8 for 1600x1200

Example: + connect clan-etc.de:27960 +set r_mode 5
Silence
is
golden.
User avatar
AfeeRoumee
ETc| Member
 
Posts: 2595
Joined: 02 Jul 2009, 22:00
Cash on hand: 0.00

Re: Shortcut for ETc

Postby QpiD » 02 Sep 2009, 11:29

thanks :lol:
Image

Xfire: qp1d3

nemo saltat sobrius
User avatar
QpiD
ETc| Member
 
Posts: 1467
Joined: 21 Apr 2009, 19:55
Cash on hand: 20,600.00
Location: always moving

Re: Shortcut for ETc

Postby AfeeRoumee » 02 Sep 2009, 11:48

You're welcome ;)
Silence
is
golden.
User avatar
AfeeRoumee
ETc| Member
 
Posts: 2595
Joined: 02 Jul 2009, 22:00
Cash on hand: 0.00

Re: Shortcut for ETc

Postby ETc|Dipl Ing dEI mUDDER » 02 Sep 2009, 17:02

oookay, lets try!
thx afee
Image
User avatar
ETc|Dipl Ing dEI mUDDER
ETc| Member
 
Posts: 4169
Joined: 08 Feb 2009, 12:47
Cash on hand: 0.00
Location: Gelnhausen, Germany

Re: Shortcut for ETc

Postby ETc|Dipl Ing dEI mUDDER » 03 Sep 2009, 07:37

And so I did:
When I started ET it all worked with connecting and resolution, only that my picture was shifted about 4 cm to the right!?
Is this a common problem?
Image
User avatar
ETc|Dipl Ing dEI mUDDER
ETc| Member
 
Posts: 4169
Joined: 08 Feb 2009, 12:47
Cash on hand: 0.00
Location: Gelnhausen, Germany

Re: Shortcut for ETc

Postby AfeeRoumee » 03 Sep 2009, 07:55

[edit]
Damn. I dont know what is going on.
Maybe first you have to change your resolution in-game, and then make a change in your shortcut?
Really I am lost.
If your problem doesnt disappear, go to your main menu (not in-game on server menu, just main menu, on etmain) and change your resolution. Maybe others know any solutin for that?
[/edit]
Silence
is
golden.
User avatar
AfeeRoumee
ETc| Member
 
Posts: 2595
Joined: 02 Jul 2009, 22:00
Cash on hand: 0.00

Re: create shortcut on desktop To ETc server

Postby ETc|Tieum? » 29 May 2013, 09:04

This is new for me!


Thanks for the info!

xxx :w:
Image
User avatar
ETc|Tieum?
ETc| Member
 
Posts: 32
Joined: 07 Mar 2013, 19:14
Cash on hand: 0.00

Re: create shortcut on desktop To ETc server

Postby ETc|Luis » 29 May 2013, 09:49

you have to make it et.clan-etc.de:27960, then it works.

Nice, even didnt knew this!
Image

xfire: etcluis
User avatar
ETc|Luis
ETc| Member
 
Posts: 439
Joined: 13 Sep 2010, 23:33
Cash on hand: 24,284.00
Location: Netherlands

Re: create shortcut on desktop To ETc server

Postby ETc|*csi*raYan » 29 May 2013, 10:40

Niceee :) thanks :D
User avatar
ETc|*csi*raYan
ETc| Member
 
Posts: 26
Joined: 22 Feb 2013, 21:00
Cash on hand: 0.00

Re: create shortcut on desktop To ETc server

Postby ETc|SON GOKUUUU » 02 Nov 2017, 07:36

Thank you very much! so nice :)
User avatar
ETc|SON GOKUUUU
ETc| Member
 
Posts: 57
Joined: 21 Oct 2017, 01:14
Cash on hand: 34,152.00

Re: create shortcut on desktop To ETc server

Postby ETc|PSYKOGRASM » 02 Nov 2017, 11:03

If like me you use portable install yo can add a powershell function to launch from conhost like so:

Code: Select all
function etc
{
    Push-Location "C:\Users\rorgo\etlegacy"
        ./etl.exe +set fs_homepath "C:\Users\rorgo\etlegacy\ETLegacy" +connect clan-etc.de:27960
    Pop-Location
}


to
Code: Select all
C:\Users\rorgo\OneDrive\Documents\WindowsPowerShell\Microsoft.PowerShell_profile.ps1


Adjust locations/users for yourself of course.
User avatar
ETc|PSYKOGRASM
ETc| Member
 
Posts: 103
Joined: 13 Nov 2012, 15:14
Cash on hand: 33,048.00


Return to Enemy Territory

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest